forest villa


lasat de fumat

la emag:

curs valutar:

linkuri sponsorizate:

contact:
Twitter Follow Follow on Twitter
e-mail: office@lasatdefumat.ro

Termeni si Conditii de Utilizare

Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatorilor termeni si conditii. Prin vizualizarea acestui site, sunteti de acord cu termenii sai. Daca nu sunteti de acord cu termenii sai, nu vizualizati acest site. Lasatdefumat.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp pe care le considera necesare, si va afisa astfel de schimbari si data efectiva a acestora in termenii si conditiile actuale de pe acest site.

Utilizarea acestui site este neautorizate in orice jurisdictie care nu da efect la toate dispozitiile acestor termeni si conditii, inclusiv, fara limitare, acest alineat. Acesti termeni si conditii se aplica numai pentru utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site web.

Puteti naviga pe acest site pentru informatii personale. Cu toate acestea, va rugam sa nu copiati, distribuiti, modificati, transmite sau a revizui continutul acestui site fara permisiunea scrisa de la Lasatdefumat.ro. Nici titlul, nici drepturile de proprietate intelectuala nu sunt transferate unei terte parti, prin utilizarea sau accesul la acest site, ci mai degraba, toate drepturile, titlul, si interesul in si pentru toate aspectele legate de acest site raman in proprietatea exclusiva a Lasatdefumat.ro.

Continutul este oferit pentru scopuri informationale si educationale numai, si nu este destinat a fi un substitut pentru sfaturi medicale, de diagnostic sau tratament. Lasatdefumat.ro nu ofera si nu da sfaturi medicale. Nu furnizeaza servicii medicale sau de diagnosticare. Nu ar trebui sa actionezi pe baza informatiilor de pe Lasatdefumat.ro fara a solicita consiliere profesionala.

Acesta este un site de informare. Orice declaratii facute in acest site despre produsele nu au fost evaluate de catre autoritati. Ele nu sunt destinate pentru a diagnostica, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

Nu sustinem, produse, metode, sau alte informatii care pot fi mentionate sau descrise in acest site. Daca veti intreprinde vre’o actiune in urma informatiilor obtinute prin intermediul acestui site, veti face acest lucru doar pe propriul risc. Sunteti singurul responsabil pentru respectarea legilor si reglementarilor aplicabile in tara de resedinta. Accesarea acestui site, din orice tara in cazul in care continutul sau nu este in conformitate cu propriile legi si regulamente, este interzisa.

Sunteti de acord ca Lasatdefumat.ro nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau oricine altcineva pentru orice pierdere sau prejudiciu cauzat in tot sau in parte, prin folosirea, interpretarea sau de continutul informatiilor obtinute prin utilizarea acestui site. In nici un caz Lasatdefumat.ro nu va fi raspunzator catre tine sau oricine altcineva pentru orice incident, daune de consecinta, indirecte, speciale sau exemplare sau profituri pierdute care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza continutul, site-ul sau orice alte informatii obtinute prin intermediul site-ului, chiar daca Lasatdefumat.ro, a fost avertizat de posibilitatea unor astfel de daune. Aceste daune-interese excluse includ, dar nu sunt limitate la, medicale, juridice si de contabilitate, malpraxis, deteriorare , durere si suferinta, de vatamare corporala / moartea necuvenite, pierderile de venituri, pierderi de consortiu, intreruperi de afaceri, facturile medicale, despagubiri pentru pierderea de de date, pierderi de programe, si / sau de costul de achizitie a serviciilor de substitutie sau intreruperi de servicii. Lasatdefumat.ro nu are niciun fel de raspundere fata de dumneavoastra sau orice alta parte pentru orice pierdere sau daune rezultate din orice pretentii, cereri, sau actiunile care decurg din sau legate de site.

Orice link (inclusiv un hyperlink, buton sau dispozitiv de sesizare de orice tip), folosit pe acest site este furnizat pentru uz si confort. Aspectul unui link de pe acest site nu constituie o aprobare, recomandare sau certificarea de catre noi, si nu inseamna prezenta unei legaturi in nici un fel intre noi si site-urile terte. Noi nu aprobam continutul de pe site-urile terte prezente in link-uri. Noi nu suntem responsabili pentru continutul site-urilor terte prezente in link-uri. Utilizarea de catre dumneavoastra a site-urilor terte prezente in link-uri este pe propriul dvs. risc si sub rezerva termenilor si conditiilor de utilizare pentru acele site-uri web.

Lasatdefumat.ro nu are obligatia de a raspunde la mesajele postate pe acest site sau la email-urile trimise catre acest site, si nici nu putem oferi nici o compensare pentru orice astfel de comunicare. Daca publicati orice informatie sau material la acest site, sunteti direct responsabil pentru astfel de informatii sau materiale si consecintele publicarii lor. Daca alegeti sa publicati materiale, sunteti de acord sa faceti acest lucru numai legal si in conformitate cu toate legile aplicabile. Sunteti in mod expres de acord ca nu avem nici o responsabilitate pentru, sau control asupra informatiilor, creatiilor, date sau materiale pe care le puteti publica pe acest site. Sunteti, de asemenea, in mod expres de acord ca nu veti publica niciun material: (1) defaimator, abuziv sau obscen, inclusiv, fara limitare, material care sa incurajeze un comportament care ar constitui un delict penal, da nastere la raspundere civila sau inclca legile locale, sau internationale; (2) incalca dreptul de autor sau orice alt drept de proprietate al unei parti terte; (3) ar invada intimitatea oricarei altae persoane; (4) este destinat sa fac reclama, fara permisiunea noastra expresa; (5) constituie solicitari de caritate, scrisori in lant sau scheme piramidale; (6) contine un virus, vierme, cal troian, bomba de timp, sau orice alt program daunator; sau (7) nu se refera la subiectul desemnat sau tema site-ului. Sunteti in continuare in mod expres de acord ca nu: (a),veti mai continua sa publicati materiale dupa ce ati primit avertisment, in care va sfatuim sa nu mai publicati, (b) va veti crea identitati false sau falsificate, adresa de e-mail, sau antet, sau orice alta forma de a incearca sa induca in eroare cu privire la identitatea dumneavoastra; (c) veti publica, difuza sau genera asa-numitul "spam" sau mass-mailing-uri; (d), veti recolta sau colecta informatii despre alte persoane, inclusiv adresele de e-mail, fara a consimtamantul acestora; (e) veti interfera sau afecta retelele de conectate la site-ul Lasatdefumat.ro, sau utiliza in scopuri de livrare de continut (sau pentru a incalca reglementarile, politicile si procedurile pe astfel de retele); (f) veti incerca sa obtineti acces neautorizat la zonele cu acces limitat de pe site-ul Lasatdefumat.ro, (g) interfera cu utilizarea unui alt utilizator si beneficiaza de site-ul Lasatdefumat.ro.

Noi nu suntem responsabili pentru screening-ul sau monitorizarea materialului publicat de dumneavoastra sau orice alta persoana sau entitate. Ne rezervam dreptul de a elimina materialele publicate care au un continut abuziv, ilegal, care provoca probleme, sau care, altfel, nu se conformeaze acestor termeni si conditii. Ne rezervam dreptul de a modifica sau sterge orice material postat pe site-ul nostru, indiferent daca astfel de materiale incalca sau nu aceste standarde pentru continut. Nu avem nici o raspundere sau responsabilitate fata de dumneavoastra sau orice alta persoana sau entitate pentru performanta sau de neexecutare a activitatilor de screening stabilite mai sus.

Noi nu garantam veridicitatea, exactitatea, sau fiabilitatea oricareia dintre materialele publicate pe site-ul web. De asemenea, nu sprijinim nici opiniile exprimate pe site-ul web. Sunteti de acord ca orice incredere in continutul publicat pe site, precum si utilizarea de catre dvs. a acestui continut, este pe propriul dvs. risc.

Lasatdefumat.ro nu foloseste numele, logo-urile sau marcile care apar in acest site, in scop comercial, ci doar in scop de informare sau afiliere. Pentru a evita orice dubiu, Lasatdefumat.ro nu va desfasura niciun fel de activitate comerciala. Tot continutul acestui site este proprietatea Lasatdefumat.ro. Toate drepturile sunt rezervate.