forest villa


lasat de fumat

decat sa dai banii pe tigari, mai bine pe:

curs valutar:

linkuri sponsorizate:

contact:
Twitter Follow Follow on Twitter
e-mail: office@lasatdefumat.ro

Cum sa ne lasam de fumat?

Daca ai citit cu atentie fiecare articol precedent, incepi sa realizezi si sa intelegi de ce fumezi. Ti s-a aprins dorinta de a renunta la fumat. A i la dispozitie metodele prezentate pe acest site. Pentru a incepe sa aplici una dintre metode, trebuie sa fii pregatit psihologic. Asta ai facut pana acum citind toate articolele. Te-ai pregatit psihologic.

Asadar alege o metoda, incearc-o, si nu uita: chiar daca nu reusesti din prima, nu-ti pierde increderea ci mai incearca. La urma urmei nu ai nimic de pierdut. De asemenea nu uita ca simptomele de sevraj dureaza maxim 4-5 zile. Ca intensitate, dupa primele trei saptamani, poti considera ca esti deja la jumatatea procesului de "lasat de fumat". De cate ori iti vine pofta de o tigara, gandeste-te ce pierzi… gandeste-te ca iarasi pierzi controlul asupra vietii tale. Gandeste-te ca esti in pericol. Pericolul de a-ti distruge munca din ultimele zile. Ar fi pacat… Tocmai acum cand mai ai atat de putin. Nu uita ca nicotina iti paraseste total organismul, in doar trei saptamani. Dupa aceste trei saptamani, deja te vei simti minunat. Dupa aceste trei saptamani, deja vei fi sigur ca ai scapat de fumat . Cu cat trec mai multe zile fara sa fumezi, cu atat increderea si satisfactia iti cresc.

Daca nu esti pregatit sa renunti la fumat, nu incerca in zadar. Nu vei face nimic altceva decat sa te chinui si sa te amagesti. Din toata aceasta actiune vei iesi invins si frustrat, cu increderea la pamant. Pentru a renunta la fumat, nu iti trebuie vointa, trebuie doar sa iti doresti cu adevarat asta. Pentru a ti se aprinde dorinta, citeste cu atentie fiecare articol. Aprinde-ti o tigara, relaxeaza-te, si incepe sa citesti articolele in ordine. Nu citi mai mult de un articol pe zi.

Lauda-te la cei din jur ca te-ai lasat de fumat. Toti te vor aprecia. Unii fumatori chiar te vor invidia, altii iti vor cere detalii si sfaturi.

Dupa ce termini de citit acest articol, fumeaza cateva tigari, ia-ti adio si fii fericit. Ai inceput procesul de vindecare.

Nu vei uita niciodata aceasta zi, ci o vei sarbatori an de an, aducandu-ti aminte din ce ai scapat.

Sa nu uiti niciodata ca vei ramane nefumator, doar daca nu vei mai aprinde niciodata o alta tigara. Este nevoie de o singura tigara ca sa distrugi totul.

SUCCES !!!