forest villa


lasat de fumat

intr-un an salvezi bani cat pentru:

curs valutar:

linkuri sponsorizate:

contact:
Twitter Follow Follow on Twitter
e-mail: office@lasatdefumat.ro

De ce ne apucăm de fumat?

Este destul de amuzant, faptul ca de multe ori incercam sa ne amintim si sa retraim momentele in care am fumat primele tigari ca si cum am dori sa gasim un raspuns la intrebarea: de ce continuam sa fumam?

 

Unii dintre noi, ne apucam de fumat fiind influentati de cei din jur. Dar in societatea de astazi, in cazul in care cei din jur chiar sunt factorul de influenta, ne-ar influenta sa nu ne apucam sau sa ne lasam de fumat.

 

Unii dintre noi, ne apucam de fumat din curiozitate. Adevarul e ca trebuie apoi sa fumam tot restul vietii, pentru a gasi raspuns la curiozitatea respectiva.

 

Unii dintre noi, ne apucam de fumat din dorinta de a ne imita parintii. Acum nu mai locuim cu parintii. Pe cine mai imitam acum?

 

Unora dintre noi, ni se pare interesant fumatul si ne apucam. Tot restul vietii incercam sa descoperim ce e asa de interesant in faptul ca fumam.

 

Unii dintre noi, ne apucam de fumat deoarece dorim sa parem mai maturi. Sau dorim sa fim luati mai in serios. Cat de multi oameni de 30 , 40 , 50 sau 60 ar vrea sa para mai maturi decat sunt?

 

Unii dintre noi, ne apucam de fumat dintrun sentiment de rebeliune. Parintii, profesorii, si alti adulti ne spun ca nu avem voie sa fumam. Deci, pentru a le arata cine-i seful, ne apucam mai serios de fumat. Ei bine, cati fumatori de 50 de ani inca fumeaza ca sa le arate parintilor lor de 80 de ani, cine-i seful…?

 

Ne apucam de fumat din diferite motive. Dar continuam dintrunul singur: am devenit dependenti de drog. Drogul Nicotina.